MEĐUNARODNA KONFERENCIJA: Religija i društveni procesi u Jugoistočnoj Evropi

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Nov.2023, 10:01

MEĐUNARODNA KONFERENCIJA: Religija i društveni procesi u Jugoistočnoj Evropi

Međunarodna konferencija, pod nazivom „RELIGIJA I DRUŠTVENI PROCESI U JUGOISTOČNOJ EVROPI“, biće održana 24. novembra 2023. godine u amfiteatru Fakulteta za diplomatiju i bezbednost u Beogradu (Ulica Milorada Ekmečića br. 2).

 
Organizatori ovogodišnje Konferencije su: Fakultet za diplomatiju i bezbednost u Beogradu, Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Novom Sadu, Institut za geopolitičke studije Univerziteta Aurel Vlaicu u Aradu (Rumunija) i Evropski istraživački institut za strateške studije u Ljubljani (Slovenija).
 
Na konferenciji će učestvovati ugledni stručnjaci iz regiona, koji će u svojim referatima predstaviti viđenja aktuelne situacije i procesa u Jugoistočnoj Evropi,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.