Kreativne novogodišnje radionice Volonterskog servisa Zvezdare na „Trgu bajki“

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Dec.2016, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreativne novogodišnje radionice Volonterskog servisa Zvezdare na „Trgu bajki“

BEOGRAD - Volonterski servis Zvezdare Gradske opštine Zvezdara, realizovaće 15, 22. i 29. decembra od 11,00 do 12,45 sati kreativne radionice za sugrađane svih generacija, posebno najmlađe, nastavljajući saradnju sa Ustanovom kulture „Vuk Stefanović Karadžić“ započetu prošle godine u realizaciji novogodišnjeg programa na Trgu bajki.

Uz pomoć volonterki Jelene Miljuš i Ranke Jeličić, posetioci će u zatvorenom prostoru u brvnari na „Trgu bajki“ na besplatnim kreativnim radionicama izrađivati novogodišnje ukrase, poklone i čestitke koje su poklon organizatora ovog novogodišnjeg programa i Gradske opštine Zvezdara koji su obezbedili materijal za rad.

Za zainteresovane sugrađane ulaz je slobodan,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.