INICIJATIVA UNS: Godišnja nagrada za fotografiju da nosi ime Jaroslava Papa

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Nov.2023, 20:40

INICIJATIVA UNS: Godišnja nagrada za fotografiju da nosi ime Jaroslava Papa

Uprava Udruženja novinara Srbije (UNS) predložila je da godišnja nagrada za fotografiju koju UNS tradicionalno dodeljuje dobije ime fotoreportera Jaroslava Papa, koji je preminuo pre dve godine.

 
Odluku o tome doneće Skupština UNS-a.
 
UNS godišnje nagrade dodeljuje za životno delo, uređivanje, kao i za najbolje novinarske radove po žanrovima. Svake godine UNS nagrađuje vest i izveštaj, reportažu, fotografiju, karikaturu i novinarsku satiru, komentar, kao i teorijski rad o novinarstvu i publicističko delo koji su, po oceni žirija, te godine bili najbolji.
 
Jaroslav Pap jedan je od najzapaženijih fotoreportera u regionu. Rođen je 7. jula 1957. godine u Laliću. Dok je osnovnu...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.