Hrana za Evropu

Izvor: DobreVesti.rs, 11.Okt.2012, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrana za Evropu

SUBOTICA – U organizaciji Ekonomskog instituta i Društva agrarnih ekonomista Srbije, u Subotici će sutra biti svečano otvoren drugi po redu Poljoprivredni forum „Hrana za Evropu“, posvećen novoj strategiji razvoja agroprivrede Srbije, ali i pristupanju Evropskoj Uniji (EU).
Skup će, kako su najavili organizatori, otvoriti ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije Goran Knežević, a u radu će učestvovati i ministar poljoprivrede Republike Hrvatske Tihomir Jakovina.

Forum, koji traje do 13. oktobra, biće posvećen kako oceni sadašnjeg stanja i  dosadašnjim tendencijama, tako i predstojećim izazovima, rizicima...
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako povećati agrarnu proizvodnju

Izvor: B92, 12.Okt.2012, 11:54

Subotica -- Srbiji treba da bude cilj da u narednih deset godina vrednost agrarne proizvodnje podigne na nivo današnjeg javnog duga, što je oko 15 milijardi evra...Kako ističe izvršni direktor Ekonomskog instituta Dragan Šagovnović, cilj za dve decenije bi trebalo da bude da dostignemo bar nivo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.