Novi saziv kruševačke skupštine

Izvor: RTS, 13.Jun.2016, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi saziv kruševačke skupštine

Formiranju nove gradske skupštine u Kruševcu prethodilo je potpisivanje koalicionog sporazuma između Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije.
Posle potpisivanja koalicionog sporazuma SNS - SPS - JS formirana je nova Skupština grada Kruševca.

"Svakako to nam daje jednu veću obavezu, jednu veću snagu u naredne četiri godine", rekao je Bratislav Gašić, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nosilac liste SNS Kruševac. "Teške četiri godine za grad Kruševac, jer moramo mnogo više da radimo da zaposlimo građane Kruševca. Mislim da ovako široka koalicija može da da kvalitetne i dobre rezultate, pre svega u interesu građana Kruševca."
U saziv Skupštine grada Kruševca pored stranaka potpisnica koalicionog sporazuma ušla je i Demokratska stranka.
Srpska napredna stranka ima 52, SPS i JS 12, a na osnovu koalicionog sporazuma polovina od šest odbornika DS-a prišla je većini u gradskoj Skupštini koja sada broji 67 od ukupno 70 odbornika.
 
rts.krusevac@rts.rs 
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.