Noćni vukovi proslavili Dan Republike Srpske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2021, 21:44

"Noćni vukovi" proslavili Dan Republike Srpske

Ruski moto klub "Noćni vukovi" ovogodišnju proslavu pravoslavne Nove godine, 14. januar, posvetili su Danu Republike Srpske, a tim povodom obratio im se i srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik.

On je istakao da ga je veoma obradovalo što su u tim danima želeli da budu s Republikom Srpskom, ali je izrazio žaljenje što nije bio u mogućnosti da bude sa njima zbog trenutnih uslovima u kojima živimo, prenosi RTRS.

“Ali, sigurno u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jednoj od narednih bićemo tu”, rekao je Dodik i istakao važnost zajedništva, kao i snage koju su uputili porukama i zahvalio za organizaciju obeležavanja Dana Republike Srpske.

Video proslave objavio je i vođa "Noćnih vukova" Aleksandar Zaldostanov Hirurg.

“Danas, uoči Krštenja Gospodnjeg, opraštajući se od naše novogodišnje bajke 2021, koju smo posvetili bratskom srpskom narodu, primili smo video čestitku našeg prijatelja i prijatelja Rusije - predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika! Što se itekako očekivalo tog dana”, napisao je Zaldostanov na društvenim mrežama.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine,   Milorad Dodik

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

BRATSKA LJUBAV! NOĆNI VUKOVI PROSLAVU NOVE GODINE POSVELITI REPUBLICI SRPSKOJ! Dodik im poručio BIĆEMO TU narednih godina! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Jan.2021

Ruski moto klub "Noćni vukovi" ovogodišnju proslavu pravoslavne Nove godine, 14. januar, posvetili su Danu Republike Srpske, a tim povodom obratio im se i srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.