Kasne radovi na Koridoru 10, Vučić vikao na Babića

Izvor: juGmedia, 17.Dec.2017, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasne radovi na Koridoru 10, Vučić vikao na Babića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na južnom kraku Koridora 10, deonica Caričina Dolina-Tunel Manajle, i najavio da će do kraja maja, početkom juna, biti završeni cela deonica od 26,5 kilometara i jedna cev tunela.

Kasnimo, nisam srećan, zato sam jutros vikao na (Zorana) Babića, on na mene“, rekao je Vučić, prilikom obilaska radova u društvu predsednika Republike Srpske (RS) Milorada >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Dodika i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović.

Kako prenosi Danas, Vučić je najavio da će do Nove godine ili koji dan kasnije, završiti šest kilometara na istočnom kraku koridora, u blizini Pirota.

A onda nam ostaje 12 kilometara Bancarevo-Crvena reka, kako bismo sledeće godine imali kompletno završen koridor 10, istočni i južni krak“, objasnio je Vučić.

On je zahvalio Evropskoj investicionoj banci na najpovoljnijim uslovima finansiranja izgradnje koridora, ali je napomenuo da je Srbija sve mogla da plati zahvaljujući merama fiskalne konsolidacije.

Danas.rs / FOTO: arhiva Jugmedie
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.