Javni čas muzičkog

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jan.2013, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javni čas muzičkog

Veselo će biti danas u KUD-u "Kikac" u Bazelu, gde će učenici dopunske škole na srpskom jeziku, sa malim zakašnjenjem, obeležiti srpsku Novu godinu sa svojim učiteljem Ivicom Horvatićem.

Učitelj Ivica Horvatić

Uz program, koji počinje u 19 sati i koji su za njih pripremili polaznici muzičke škole "Lazić" iz Ciriha, đake će posetiti i Deda Mraz sa džakom poklona za njih.

- Svake godine obeležavamo našu Novu godinu i tada delimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << deci paketiće, a imamo i neke druge sadržaje. Prošle godine to je bio maskenbal, na kojem smo birali najlepše maske, zatim "pokaži šta znaš" i "predstavljam svoj talenat". Ove godine smo rešili da đacima predstavimo talenat učenika muzičke škole "Lazić" - kaže Horvatić, i dodaje:

- Verujem da će mali muzičari ove škole zainteresovati moje đake među kojima, siguran sam, ima dosta za muziku nadarene dece. Drugim rečima, ovo će biti javni muzički čas koji će ih sigurno motivisati da i sami krenu tim putem.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine,   Nova godina

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.