Izvor: RTS, 18.Okt.2020, 22:35

Brnabić: U utorak ću izneti sastav nove Vlade, dva nova ministarstva

Mandatarka Ana Brnabić izjavila je večeras da će sastav nove Vlade Srbije izneti u utorak popodne, posle sednice Predsedništva Srpske napredne stranke.
Ana Brnabić je na TV Pink potvrdila da će Vlada imati dva nova ministarstva, uključujući i ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog.

"Radila sam naporno na ekspozeu. Kada ga budem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iznela, građani će znati šta želimo da uradimo do 2025. godine", rekla je Brnabićeva.
Brnabićeva je istakla da će to biti "jedna nova energija".
"To će biti Vlada kontinuiteta, koja će raditi u istom timu kao i predsednik Aleksandar Vučić. Jedna od najvećih snaga Srbije je to da smo mi, Vlada, jedan tim sa predsednikom Srbije. To je pomoglo da se razvijamo najbrže u Evopi i regionu, i to ćemo čuvati po svaku cenu", poručila je Brnabićeva.
Najavila je i ozbiljnu borbu Vlade protiv organizovanog kriminala, i kako je naglasila niko neće biti zaštićen.
"Građani će se osećati bezbednije nego ikada", obećala je Brnabićeva.
Sednica Predsedništva SNS-a održaće se u utorak u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.