Bregović svira u Novom Sadu za Srpsku novu godinu, umesto Manjifika nastupa Romana

Izvor: Blic, 11.Jan.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bregović svira u Novom Sadu za Srpsku novu godinu, umesto Manjifika nastupa Romana

Novu godinu po Julijanskom kalendaru Novosađani će na Trgu slobode dočekati uz Gorana Bregovića, a umesto Magnifica nastupaju Saša Katančić i pevačica Romana Panić.

Program za doček je izmenjen, a slovenački muzičar Robert Pešut poznatiji kao Magnifico (što je navedeno i na bilbordima koji stoje u centru grada), sudeći prema saopštenju iz Gradske kuće neće nastupiti, pa će na binu u 21.30 izaći muzičar Saša Katančić, dok će sat vremena kasnije Novosađane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svojom muzikom pozdraviti i pevačica Romana Panić.

- Novogodišnji program će početi 13. januara u 20.30 sati nastupom ansambla „Zorule“. Nakon toga, na binu će u 21.30 izaći muzičar Saša Katančić, dok će sat vremena kasnije pevati pevačica Romana Panić. Petnaest minuta pre ponoći, na binu će izaći Goran Bregović sa kojim ćemo odbrojavati poslednje sekunde pred Novu 2016. godinu uz spektakularni vatromet – saopšteno je iz kabineta gradonačelnika.

Pojedini mediji su pisali da je Bregović za nastup u Novom Sadu dobio 100.000 evra ali ta informacija nije potvrđena u kabinetu gradonačelnika, niti je poznato koliko je novca izdvojeno za doček Nove godine po Julijanskom kalendaru.

Za vreme dočeka na Trgu slobode biće angažovana redarska služba, a u koncertni prostor neće biti dozvoljeno unošenje bilo koje vrste oružja, pirotehničkih sredstava i napitaka. Trifkovićev trg, kao i ulice Njegoševa, Miloša Hadžića, Đure Jakšića, Svetozara Miletića, Nikolajevska, Grčkoškolska, Zlatne grede, Grozde Gajšin, Natoševićeva, Nikole Pašića, Modene i Ilije Ognjanovića biće zatvorene za saobraćaj na dan dočeka od 15 sati do sutra ujutro u četiri sata. Semafori u široj zoni centra u noćnim satima radiće u režimu za dane vikenda. U svim ulicama užeg centra grada zabranjuje se ulazak vozilima sa važećim odobrenjem, osim za vozila organizatora manifestacije, javno-komunalnih preduzeća i prioritetnih vozila.

Parking garaža iza zgrade SNP-a privremeno će biti zatvorena i korišćena za potrebe parkiranja vozila organizatora i gostiju.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bregović svira u Novom Sadu za Srpsku novu godinu, umesto Manjifika nastupa Garavi sokak

Izvor: Blic, 11.Jan.2016

Novu godinu po Julijanskom kalendaru Novosađani će na Trgu slobode dočekati uz Gorana Bregovića...Program za doček je izmenjen, a slovenački muzičar Robert Pešut poznatiji kao Magnifico (što je navedeno i na bilbordima koji stoje u centru grada), sudeći prema saopštenju iz Gradske kuće neće...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.