Bregović svira u Novom Sadu za Srpsku novu godinu, umesto Manjifika nastupa Garavi sokak

Izvor: Blic, 11.Jan.2016, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bregović svira u Novom Sadu za Srpsku novu godinu, umesto Manjifika nastupa Garavi sokak

Novu godinu po Julijanskom kalendaru Novosađani će na Trgu slobode dočekati uz Gorana Bregovića.

Program za doček je izmenjen, a slovenački muzičar Robert Pešut poznatiji kao Magnifico (što je navedeno i na bilbordima koji stoje u centru grada), sudeći prema saopštenju iz Gradske kuće neće nastupiti.

Novogodišnji program na centralnom novosadskom trgu će početi 13. januara u 20.30 sati nastupom ansambla "Zorule", nakon čijeg nastupa će na binu ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Gradske kuće izahi "Garavi sokak".

Pojedini mediji su pisali da je Bregović za nastup u Novom Sadu dobio 100.000 evra ali ta informacija nije potvrđena u kabinetu gradonačelnika, niti je poznato koliko je novca izdvojeno za doček Nove godine po Julijanskom kalendaru.

Za vreme dočeka na Trgu slobode biće angažovana redarska služba, a u koncertni prostor neće biti dozvoljeno unošenje bilo koje vrste oružja, pirotehničkih sredstava i napitaka. Trifkovićev trg, kao i ulice Njegoševa, Miloša Hadžića, Đure Jakšića, Svetozara Miletića, Nikolajevska, Grčkoškolska, Zlatne grede, Grozde Gajšin, Natoševićeva, Nikole Pašića, Modene i Ilije Ognjanovića biće zatvorene za saobraćaj na dan dočeka od 15 sati do sutra ujutro u četiri sata. Semafori u široj zoni centra u noćnim satima radiće u režimu za dane vikenda. U svim ulicama užeg centra grada zabranjuje se ulazak vozilima sa važećim odobrenjem, osim za vozila organizatora manifestacije, javno-komunalnih preduzeća i prioritetnih vozila.

Parking garaža iza zgrade SNP-a privremeno će biti zatvorena i korišćena za potrebe parkiranja vozila organizatora i gostiju.
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.