Turistička organizacija i grad Niš pozivaju na doček Nove 2017. godine.

Izvor: juGmedia, 23.Dec.2016, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turistička organizacija i grad Niš pozivaju na doček Nove 2017. godine.

NIŠ – Na Trgu kralja Milana Nišlije će u najluđoj noći zabavljati pop sastav Regina i legendarno Bijelo dugme sa Goranom Bregovićem i pevačima Alenom Islamovićem i Mladenom Vojčićem Tifom.

Poštujući nameru Grada da tradicionalni doček na Trgu ove godine ima i humanu notu, Klub privrednika Niša i njihovi prijatelji izašli su nam u susret i obezbedili donaciju od milion dinara za Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka-NURDOR, za dogradnju i opremanje hemato-onkološkog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << odeljenja na Dečijoj klinici u Nišu, koje je malog kapaciteta i u lošem stanju, na čemu im se mi ovom prilikom zahvaljujemo“, navodi se u zvaničnom saopštenju Grada Niša.

Grad Niš predstavlja kapiju Balkana i značajan je centar ovog dela regiona.

„U toku ove godine povećan je broj turista koji su boravili u Nišu i s razlogom očekujemo da ih i u toku novogodišnjih praznika bude više nego lane.Želimo da popunimo kapacitete naših hotela i restorana, i da i na taj način doprinesemo budžetu,“ kažu u TONU i dodaju da im je cilj da što veći broj turista dođe u Niš.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Svi u Niš na doček Nove godine (VIDEO)

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Dec.2016

Grad Niš i Turistička organizacija Niša pozivaju promotivnim spotom sve na spektakularni doček Nove godine 31. decembra na Trgu kralja Milana. Uz Bijelo dugme, grupu Regina, organizatori obećavaju nezaboravan provod...Osluškujući želje građana ponekad teško spojive, Grad Niš doneo je do sada...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.