Tea Tairović SE SKIDA NA TRGU REPUBLIKE za proslavu pravoslavne Nove: Pevačica najavila potpuni LOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 23:11

Tea Tairović SE SKIDA NA TRGU REPUBLIKE za proslavu pravoslavne Nove: Pevačica najavila potpuni LOM

Pevačica je sasvim spremna je za večerašnji koncert na prestoničkom Trgu republike povodom dočeka pravoslavne Nove godine.

Nakon što su za Novu godinu publiku na Trgu republike zabavljale Sandra Afrika, Milica Todorović i Anđela Ignjatović Breskvica, na istoj lokaciji će povodom dočeka pravoslavne Nove pevati Tea Tairović sa kolegom Sašom Matićem.

Tea je u nekoliko navrata pokazala kako se priprema za novogodišnji koncert, a nema sumnje da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će atmosferu dovesti do usijanja. Pevačica je spremila mnoštvo zanimljivih tačaka, a pred fotoreportere, među kojima se našla i ekipa portala Srbija Danas, je stala pokrivena "od glave do pete". Na sebi je imala dugačku bundu i šubaru, a sve je bilo u crnoj boji.

Tairovićeva nije krila uzbuđenje zbog večerašnjeg koncerta, a budući da je poznata i po izazovnim kostimima, nema ko se nije pitao u čemu će zaigrati pred ponoć.

- Ukazana mi je ogromna čast i osećam veliku tremu. Rekli su mi pred koliko ljudi treba da nastupam. Za večeras sam pripremila performans u proširenom sastavu. Kada god se spremam za koncert imam isti osećaj. Bunda na meni ima deset kila i moraću da je skinem na sceni jer imam zahtevnu koreografiju. Verovala sam da neće biti ovoliko hladno - rekla je pevačica.

Šta je još Tea rekla pred našim objektivom pogledajte u prilogu ispod.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Ovo ne sme da stoji" Karleuša ošurila po Tei Tairović nakon nastupa za srpsku Novu godinu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 11:51

Jelena ne miruje nakon dočeka u prestonici...Pevačica Tea Tairović prethodnu noć nastupala je na prestoničkom Trgu republike, zajedno sa kolegom Sašom Matićem, a povod je bio doček srpske Nove godine...Očito, ovo se nije dopalo njenoj koleginici Jeleni Karleuši, koja je nastupala ispred Narodna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.