TRI SATA PREDANOG RADA Ovako je Cecina ćerka ukrasila luksuznu vilu na Dedinju

Izvor: Blic, 26.Dec.2016, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"TRI SATA PREDANOG RADA" Ovako je Cecina ćerka ukrasila luksuznu vilu na Dedinju

Bliži se proslava dočeka Nove godine i Božića, a praznična groznica uveliko "trese" i poznate dame sa srpske estrade.

Ni Cecina ćerka, Anastasija Ražnatović, nije ostala imuna na predprazničnu euforiju pa je na Instagramu otkrila kako je dekorisala jelku.

Doduše, Anastasija je priznala da joj je potrošla punih tri sata da okiti jelku, ali je na kraju zadovljana pokazala svojih ruku delo.

- Jesam lenja i teško me je naterati na bilo šta, ali kad sam vredna, vredna sam. Prezadovoljna - napisala je Anastasija u komentaru uz snimak na kom se vidi raskošno okićena jelka.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Doček srpske nove godine

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(VIDEO) TRI SATA JU JE KITILA: Pogledajte kako je Cecina ćerka ukrasila luksuznu vilu u kojoj živi

Izvor: Kurir, 27.Dec.2016, 00:20

...Cecina ćerka je priznala da je potrošla tri sata da okiti jelku, ali je na kraju ponosno pokazala svoje delo.."Jesam lenja i teško me je naterati na bilo šta, ali kad sam vredna, vredna sam Prezadovoljna", napisala je Anastasija u opisu snimka na kom sija njena okićena jelka..Autor: EPK,Foto:...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.