Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Jan.2013, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski MMA borac Marko Jakšić ubijen u Njemačkoj

Njemačka policija identifikovala je drugog Srbina, ubijenog u Frankfurtu uoči dočeka Nove godine. Riječ je o dvadesetogodišnjem K-1 i MMA borcu Marku Jakšiću, iz Zemuna! On je u protekle godine odradio dvije borbe po MMA pravilima. Najprije ga je u maju u Beogradu tehničkim nokautom svladao Dušan Džakić, a zatim ga je gušenjem mjesec dana kasnije u istom gradu pobijedio i Nemanja Uverić. Za sada se još ne znaju motivi ovog stravičnog zločina. Ranije je identifikovan ubijeni Bojan Ristić (37) iz Bora, čiji je identitet potvrdio njegov otac Stanoje Ristić. Ristićev otac otkrio je da su njegov sin i Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/srpski-mma-borac-marko-jaksic-ubijen-u-njemackoj.html)
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Nova godina

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Poznat identitet ubijenog u Frankfurtu

Izvor: RTS, 03.Jan.2013

U Frankfurtu uoči Nove godine ubijen je MMA borac iz Srbije Marko Jakšić. Identitet drugog ubijenog nije još poznat...Uoči dočeka Nove godine u jednom frankfurtskom hotelu brutalno su izbodena nožem dva čoveka, a kako javljaju nemački mediji, jedan od ubijenih je identifikovan kao Marko Jakšić...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.