PETARDA ODNELA JOŠ JEDAN MLADI ŽIVOT: Mladića (18) usmrtila eksplozija 100 metara nadomak kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2024, 16:56

PETARDA ODNELA JOŠ JEDAN MLADI ŽIVOT: Mladića (18) usmrtila eksplozija 100 metara nadomak kuće

Osamnaestogodišnji mladić izgubio je život nakon što mu je eksplodirala petarda i nanela mu teške povrede

Mladić hrvatskog porekla Leon M. (18) poginuo je tokom dočeka Nove godine u Koblencu kad je eksplodirala improvizovana petarda!

- Svi smo u šoku. Ovde u Koblencu i okolini živi veliki broj Hrvata i svi smo potreseni tom vešću. Leon M. je uvek bio živahan, ali jako dobar mladić kao i cela njegova porodica - rekao je jedan porodično prijatelj. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Policija je saopštila da se eksplozija dogodila oko 20 sati u nedelju u naselju Rubenah u Koblencu.

- Dogodilo se samo stotinak metara od porodične kuće. Mladići su improvizovali petarde i verovatno ih nestručno napravili. Jedna tako napravljena petarda je eksplodirala i teško povredila Leona - rekao je prijatelj mladićeve porodice.

Leon M. je zadobio teške telesne povrede i preminuo uprkos pokušajima reanimacije.

Roditelji nastradalog mladića su poreklom iz Jajca u Bičeku i došli su sredinom devedesetih u Nemačku. Lokalni mediji navode da imaju i mlađu ćerku (12) dok se majka leči od teške bolesti

Srbija Danas/Fenix magazin
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tragedija u Njemačkoj: Mladića porijeklom iz BiH usmrtila petarda

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jan.2024

KOBLENC - Osamnaestogodišnji Leon M. poginuo je sinoć u njemačkom Koblencu nakon što je, kako saznaje "Fenix magazin", eksplodirala improvizirana petarda.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.