Nezaboravan doček Nove godine i Repriza na Kopaoniku: New Year by Music Week uz Rozgu i Cecu

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 13:40

Nezaboravan doček Nove godine i Repriza na Kopaoniku: New Year by Music Week uz Rozgu i Cecu

Dok su na trgovima širom zemlje odjekivali zvuci vatrometa i veselih okupljanja, najpoznatija ski destinacija u regionu - Kopaonik, postala je epicentar ekskluzivnog premium dočeka Nove godine.

U spektakularnom Event Hall-u hotela Grand koji je bio popunjen do poslednjeg mesta, publika je dva dana zaredom uživala u nastupima dve muzičke gracije - jedna od najomiljenijih pop diva, Jelena Rozga, uvela je mnogobrojne posetioce u novu 2024. godinu, dok se apsolutna kraljica narodne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << muzike, Ceca, pobrinula za nezaboravan štimung za reprizu dočeka, 01. januara.

Atmosfera koja je vladala tokom ova dva dana bila je ništa manje nego fenomenalna! GRAND Event Hall je bio ispunjen pozitivnom energijom, a ljubitelji zimskih sportova i nezaboravnog provoda uživali su u nezaboravnim nastupima vrhunskih izvođača, uz besprekorno ozvučenje i spektakularne svetlosne, zvučne i video efekte za koje se pobrinuo SKYMUSIC.

Ova jedinstvena manifestacija nije bila samo koncert - bila je to prava žurka do ranih jutarnjih časova koja će se pamtiti još dugo vremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.