Izvor: Blic, 26.Dec.2023, 12:06

Maratonski doček Nove godine u klubu Kult: 12 sati programa predvode MENE i Innēr Sense, repriza uz allnighter Andrew Mellera

Za novogodišnju noć beogradski klub Kult sprema 12 sati programa, a za DJ pultom će se smenjivati čak osam rezident DJ-eva! Tokom dočeka Nove godine, od 22 sata do 10 ujutru za muzičku selekciju biće zaduženi beogradski producent i DJ sa internacionalnom karijerom MENE koji donosi zvuk i vajb Ibice, melodic dvojac Innēr Sense, Nexie, Dea Tosh i Dakissa i Dakman, kao i Pao Pausto b2b Fikol koji spremaju specijalne b2b setove. Za reprizu Nove godine posetioci kluba će zabavljati jedno od najtraženijih imena na sceni – Andrew Meller koji sprema sedmočasovni allnighter i pregršt nove i dobre muzike.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.