Let3 za doček Nove godine u zagrebačkom Vintageu

Izvor: BalkanRock.com, 25.Nov.2017, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Let3 za doček Nove godine u zagrebačkom Vintageu

Let3 će za doček Nove godine nastupiti u zagrebačkom Vintage Industrial za doček Nove godine. Glazbeno pojačanje pružit će im DJ Frajman, na glasu kao najsenzibilniji, najboležljiviji, ali i najbolji DJ u gradu.

Let3 je od početka djelovanja pratila osobita pažnja onoga dijela rock poklonika koji >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << su odmah bili očarani bitnim kvalitetama riječana. U nastavku karijere krug štovatelja stalno se širio, a općenito je popularno glazbena javnost postajala svjesna da Let3 nisu samo bizarni, bučni čudaci nego prvorazredna rock atrakcija i zaista unikatna umjetnička pojava.

Nakon početne fascinacije onime u čemu je Let3 doista neponovljiv (fantastičan image i sceničnost) postajale su vidljivije i ostale kvalitete sasstava; izuzetni tekstovi, uvijek perfektan izvođački nivo (u prvom redu frontmana i pjevača Zorana Prodanovića Prlje) dramaturška i stilska dorađenost koncerata i javnih istupa općenito, glazbena specifičnost, iz osnova indie frenetičnosti razvijena do izuzetne rafiniranosti, uvijek praćene specifičnim humorom i osjećajem za bizarno. Let 3 nikada nisu parodirali, komentirali ili negirali, bilo svoj glazbeni bilo socijalni ili politički okoliš, kao što mu nisu ni povlađivali.

Broj karata je ograničen. Cijena karte je 120 kn u pretprodaji te 150 kn u slavljeničkoj noći. Ulaznice potražite u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) te Vintage Industrialu (Savska 160).

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.