Izvor: Press, 18.Jan.2019, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gromilići u bazenu proslavili desetogodišnjicu braka!

Katarina i Milan Gromilić proslavili su početkom januara desetogodišnjicu braka, i to u poznatom mađarskom SPA hotelu
Najpoznatiji domaći plesno-glumački par sa ćerkama uputio se posle dočeka Nove godine u najbolji SPA hotel u susednoj Mađarskoj, a sve kako bi se odmorili, ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << proslavili bračni jubilej. Dvojac je tokom nekoliko prethodnih meseci na turnejama pratio Lepu Brenu, Zdravka Čolića, ali i druge regionalne zvezde kojima su osmislili fenomenalne plesne koreografije. Aktivni su bili i u pozorištu pa im je odmor bio preko potreban:


-Odlučili smo da proslavimo godišnjicu braka u Aquaworld hotelu u Budimpešti prvenstveno zbog činjenice da naša deca ovaj hotel vole više od bilo kog primorskog rizorta, letovanja ili zimovanja, kaže Milan i dodaje:


-Lagao bih kada bih rekao da Katarina i ja mislimo drugačije, jer ovo je raj, i za klince i za nas! Ovde tradicionalno "punimo baterije" i ne mislimo da menjamo bilo šta u budućnosti. Bila je ovo i fenomenalna proslava naše desetogodišnjice braka kaže Milan.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.