Izvor: Radio 021, 26.Dec.2019, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Doček dečije Nove godine i maskenbal u Dunavskom parku

Doček Dečije Nove godine će četvrti put biti upriličen u Novom Sadu, u utorak, 31. decembra u dnevnom terminu, a na programu su gradski dečiji novogodišnji maskenbal i raznovrsni besplatni sadržaji, namenjeni najmlađima.

Program počinje u 11 časova kod Zmaj Jovinog spomenika u Zmaj Jovinoj ulici, gde će sve učesnike novogodišnjeg maskenbala dočekati družina na štulama iz "Haos animatora" i veseli dobošari iz škole sambe "Sambansa". Za sve one koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nisu u mogućnosti da se maskiraju, organizatori su pripremili novogodišnje kapice i praznične rekvizite koje će animatori podeliti deci.

Maskenbalska povorka će u 11.20 časova kao formacija predvođena dobošarima i animatorima krenuti Dunavskom ulicom ka "Ledenoj šumi" u Dunavskom parku, gde će uz zabavni program, animacije i druženje početi dečija novogodišnja zabava.

Tačno u podne posetioci će imati priliku da uz odbrojavanje i svečano obeleže doček Dečije Nove godine kada će iz Ledene šume biti pušteno hiljadu balona dečijih želja.

Zabavni program otvoriće dečiji hor "Zvončići", novosadski horski sastav sa tradicijom postojanja od 23 godine, a njima će se pridružiti i najbolji novosadski izvođači i majstori dečije animacije, Branimir Rosić sa  programom "Bane i leteća gitara", mađioničar Volare i njegov iluzionistički šou ali i trupa "Haos animatora" i drugi.

Program će na muzičko-scenskoj bini Ledene šume trajati do 14 časova.

Projekat Dečije Nove godine organizuje Udruženje građana Limbo uz podršku Grada Novog Sada i manifestacije Ledena šuma.

Autor: Zakupljen prostor

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.