Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Dec.2023, 11:39

Dnevna žurka, doček za pamćenje (RTV1 uživo) 11.00

Novi Sad je pripremio bogat program za doček Nove 2024. godine. Ono po čemu se provod za doček izdvaja u odnosu na druge gradove su i dnevne žurke koje su odavno simbol dobrog provoda 31. decembra u Novom Sadu. Radio - televizija Vojvodine pripremila je specijalnu novogodišnju emisiju Dnevna žurka. 
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Foto-vest: Dnevne žurke, trubači, i gužve po marketima pred doček Nove godine

Izvor: JužneVesti.com, 31.Dec.2023

Gužve u marketima, mesarama, diskontima pića, ali i ulicama i parkovima u Nišu najčešća su pojava u nedelju, 31. decembra, pred doček Nove godine. Dan su obeležili i trubači, ali i dnevne žurke u kafićima, glasna muzika, ali i dečiji program u centru grada. ..foto: Jelena Mišić Gužve u...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.