Aleksandra Prijović se POTPUNO TRANSFORMISALA - Nova frizura, dubok DEKOLTE u prvom planu, a elegancija poput HOLIVUDSKE zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2024, 15:06

Aleksandra Prijović se POTPUNO TRANSFORMISALA - Nova frizura, dubok DEKOLTE u prvom planu, a elegancija poput HOLIVUDSKE zvezde

Muzička zvezda Aleksandra Prijović je sinoć, za doček Nove godine, nastupala u srpskoj prestonici. Prija je za ovu priliku ponela crnu dugu haljinu sa dubokim dekolteom, kojim je potpuno napravila pometnju.

Velika muzička zvezda Aleksandra Prijović, doček je provela radno nastupajući u srpskoj prestonici, a tom prilikom je sve oduševila stajlingom.

Ona je izabrala elegantnu usku haljinu, sa dubokim dekolteom i čipkom, poput holivudskih zvezda iz 80tih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ova godina mi je bila najlepša kad je karijera u pitanju. Želim u narednoj godini da moji budu zdravi, to je najbitnije. Sanjala jesam da mi se sve ovo dešava poslovno, ali bih bila srećna i da sam u svakom gradu imala po jedan koncert - kazala je Prija, spomenuvši uspešnu turneju "Od istoka do zapada" za Blic.

Pevačica je ponela i kratki paž i time još više oduševila publiku, kao i detaljima stajlinga poput rukavica i cipela na platformu.

Ono što je definitivno da su se i mnoge poznate ličnosti zabavljale sinoć uz njene pesme poput Jovane Jeremić sa dečkom Draganom, kao i Ana Sević.

Srbija Danas/J.Šipčić
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.