Izvor: Piplmetar.rs, 01.Jan.2023, 10:30

3 ZNAKA SU GLAVNE ZVEZDE DOČEKA 2023. VEČERAS: Najbolje će se provesti i svima privući oko, kada ljubav stigne u PONOĆ

Astrologija otkriva koji će horoskopski znaci biti glavne zvezde večeri na dočeku 2023. godine!

Izvor: Profimedia
Da li ste spremni za dobrodošlicu 2023. godine? Mnogi već velike slave, žurke se završavaju i počinje veče za pamćenje. Kažu da je najbolje ispuniti staru godinu sa nečim novim na sebi. Ako nije odelo ili haljina, pokušajte da imate neki novi dodatak za privlačenje nove energije.
Ipak, ima ljudi koji će večeras potpuno dominirati! Ispratiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << 2022. u velikom stilu, biti meta udvarača i provesti se bolje nego ikada. Astrologija otkriva o kojim znacima je reč:
BIK Bikovi večeras zrače energijom! Biće željene akcije, ali će se najbolje provesti oni koji su odlučili da otputuju za praznik. Međutim, gde se god da se nalaze, uočljivog čeka, srećnu osobu u kojoj će biti prepoznati potencijalnog partnera. Dragi Bik, da li ste spremni da zaplovite u 2023. sa novom ljubavi?
ŠKORPIJE
Škorpije će večeras mnogima biti čudne. Biće toliko veseli i energični da ih ne može primeniti na zabavu. Oduševljeni su što upoznaju drage ljude iz prošlosti, ali i sklapaju zanimljivo poznavanje. Škorpije će večer biti na meti udvarača, na njima je da biraju prstima! U ponoć stiže neočekivana poruka.
CAPRICORN
Poslednji dan u 2022. biće poseban za Jarčeve. Horoskop predviđa da će im se javiti osoba od koje su se udaljili i koja će u njima probuditi novu nadu. Jarčevi žele da večeras budu okruženi porodicom i prijateljima, a mesto gde će se proslaviti 2023. godinu im uopšte nije važno. Pozitivna energija će vladati i sutra.
Kako su vam zvezde naklonjene danas? Svaki dan na Viberu očekuju saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao. REGISTRUJTE OVDE.
Opširnije
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.