Gori Beograd kada Zera peva za doček Nove 2023. godine, večeras ozbiljan šou

Izvor: B92, 31.Dec.2022, 17:54

"Gori Beograd" kada Zera peva za doček Nove 2023. godine, večeras ozbiljan šou

Muzički idol mladih i talentovana pevačica Marina Perezović, poznatija kao Zera, nastupiće ispred Narodne Skupštine i tako ulepšati doček Nove 2023. godine.

Naime, ova muzička zvezda je još na samom početku karijere i veoma je zaintrigirala mlađu publiku svojim interesantnim numerama i predivnim glasom. Ona će zajedno sa svojim kolegama nastupiti ispred Narodne Skupštine za doček Nove godine.

Kao i svake godine Nova godina na Trgu biće posebna i nezaboravna, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a svi koji se dvoume gde će poslaviti Novu godinu, sada je prilika da dočekaju prvo januarsko jutro u centru Beograda.

Grad Beograd na platou ispred doma Narodne Skupštine organizuje tradicionalni doček Nove godine, i svi prisutni će biti u prilici da uživaju u bogatom i sadržajnom muzičkom spektaklu koji je ove godine namenjen za mlađu publiku. Nova godina ispred Skupštine biće prava poslastica za mlađe generacije jer će publiku pored pomenute Zere u najluđoj noći zabavljati i Mihajlo Veruović Vojaž, Igor Panić Nući, Teodora Džehverović i Gazda Paja.

Prvi put ove godine bina će se prostirati od MTS Dvorane pa sve do Skupštine grada, a novogodišnju žurku otvoriće poznati DJ Majk Rajd, a u 21 čas svoj nastup započinje Zera, nakon toga ide Gazda Paja u 21.45h. Nući i Vojaž nastupaju od 22 i 30 časova, a nakon ponoći počinje nastup popularne Teodore Džehverović. Na konferenciji za novinare mladi izvođači su se zahvalili upravi Grada i istakli kako je velika čast pevati na Novu godinu ispred Skupštine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.