Bez tradicionalnog dočeka Srpske nove godine u Medijani, nadležni pozivaju građane da se ne okupljaju

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jan.2021, 09:27

Bez tradicionalnog dočeka "Srpske" nove godine u Medijani, nadležni pozivaju građane da se ne okupljaju

Pravoslavna nova godina proslavlja se večeras, 13. januara po julijanskom kalendaru, ali zbog kovida nadležni pozivaju građane da i ovaj praznik provedu u krugu porodice i da se ne okupljaju. Tradicionalnog dočeka neće biti u Opštini Medijana, ali najavljuju vatromet u ponoć za koji poručuju Nišlijama da ga isprate sa svojih prozora i terasa.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Samo vatromet u ponoć - bez tradicionalnog dočeka Pravoslavne nove godine u Setosavskom parku

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Jan.2021

Zbog trenutne epidemiološke situacije neće biti tradicionalnog dočeka Pravoslavne nove godine u Setosavskom parku 13. januara, a koji svake godine organizuje Gradska opština Medijana...Ovaj dan biće obeležen simbolično - vatrometom u ponoć i emitovanjem programa (koncerata folklornih ansambala)...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.