Izvor: Blic, 31.Jul.2023, 06:02

Voda šiklja iz sudopere, osigurač iskočio... samo vam još fali da i to plaćate! Evo koje MAJSTORE NE TREBA DA PLATITE NI DINAR, jer ste to možda već uradili preventivo

Plaćanje "Infostana" trebalo bi da bude dovoljno da stanari beogradskih zgrada koji su u tom sistemu budu sigurni da u slučaju hitnih intervencija, ali i drugih popravki ne mora da ih boli glava. Obzirom da na mesečnom računu "Infostana" stiže naplata svih usluga koje grad Beograd pruža stanarima, u velikom broju slučajeva nije potrebno plaćati majstora, ako dođe do kvarova, jer ga kroz ovu uplatnicu praktično preventivno plaćate tokom cele godine.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.