Vip promocija - Smart telefoni za 1 dinar uz nove internet tarifne dodatke

Izvor: NC magazin, 21.Mar.2012, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vip promocija - Smart telefoni za 1 dinar uz nove internet tarifne dodatke


Svi smart telefoni iz Vipove ponude dostupni su već od 1 dinar novim postpejd korisnicima uz internet tarifne dodatke od 1GB ili 3GB. Na ovaj način korisnici mogu u potpunosti da iskoriste mogućnosti svog novog smart telefona tako što će smartove iz tarife koristiti na minute i SMS poruke, a paralelno sa tim megabajte iz svog internet tarifnog dodatka.

Nastavak na NC magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIP: Telefoni od 1 dinar

Izvor: Domino Magazin, 21.Mar.2012

Svi smart telefoni već od 1 dinar uz nove Internet tarifne dodatke..Svi smart telefoni iz Vipove ponude dostupni su već od 1 dinar novim postpejd korisnicima uz Internet tarifne dodatke od 1GB ili 3GB. Na ovaj način korisnici mogu u potpunosti da iskoriste mogućnosti svog novog smart telefona tako...

Nastavak na Domino Magazin...

Svi smart telefoni u Vipu za 1 dinar uz nove internet tarifne dodatke

Izvor: Economy.rs, 21.Mar.2012

Svi smart telefoni iz Vipove ponude dostupni su već od 1 dinar novim postpejd korisnicima uz internet tarifne dodatke od 1GB ili 3GB.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.