Vip promocija - Novim postpejd korisnicima 50% popusta na pakete do kraja godine

Izvor: NC magazin, 01.Sep.2010, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vip promocija - Novim postpejd korisnicima 50% popusta na pakete do kraja godine


Vip od danas nudi svojim novim postpejd korisnicima 50% popusta na odabranu mesečnu tarifu, koji važi do 31. decembra 2010. godine. Svaki korisnik koji bude potpisao postpejd ugovor sa Vipom u septembru ili oktobru, automatski će biti uključen u promociju.

Kao i do sada, u okviru Vipovih postpejd paketa korisnici mogu da izaberu jedan od atraktivnih telefona, uključujući telefone za samo 1 dinar i da, povrh toga, do kraja godine plaćaju samo polovinu odabrane mesečne tarife.  

Nastavak na NC magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novim postpejd korisnicima Vipa popust od 50 odsto

Izvor: Capital.ba, 01.Sep.2010

BEOGRAD, Kompanija Vip mobile novim postpejd korisnicima, koji potpišu ugovor u septembru ili oktobru, poklanja 50 odsto popusta na odabranu mjesečnu tarifu, koji važi do 31. decembra, saopšteno je danas iz te kompanije. U okviru postpejd paketa, korisnici mogu da izaberu jedan od atraktivnih telefona,...

Nastavak na Capital.ba...

Vip popusti i Micro SIM

Izvor: B92, 02.Sep.2010, 13:50

Kompanija Vip mobile od 1. septembra do 31. decembra 2010.godine nudi svojim novim postpejd korisnicima 50% popusta na odabranu mesečnu tarifu... ..Kao i do sada, u okviru postpejd paketa, korisnici mogu da izaberu jedan od ponuđenih telefona, uključujući i telefone za "samo 1 dinar”, i da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.