UZEĆE JOJ POSLEDNJI DINAR! Tužila zadrugarku zbog nanetog ZLA - više nije htela da problem gura pod tepih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 21:42

UZEĆE JOJ POSLEDNJI DINAR! Tužila zadrugarku zbog nanetog ZLA - više nije htela da problem gura pod tepih!

Presavila tabak!

Pevačica Zorica Marković boravila je u Beloj kući punih devet meseci. Ona ne krije da je nakon izlaska iz "Zadruge" potpuno iscrpljena, ali je podelila sa javnošću na koji način će postupati sa Anđelom Đuričić.

Zorica je tokom "Zadruge" potpuno poremetila sve svoje dnevne rutine i navike, ali se sada uspešno adaptira na realnost.

Pevačica je na pitanje o Anđeli Đuričić odlučila da ostane nema, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrila da je diskvalifikovanu zadrugarku već tužila.

- Ona je za mene vazduh nakon svega onoga što je izgovorila, ne želim da pričam o njoj. Tužba je već otišla i to je sve što imam da kažem - završila je Markovićeva.

Podsetimo, zadruigarka je istakla kako je od mlađe cimerke pretrpela gnusno vređanje, gde joj je poželela smrt i pored toga što ima velike probleme sa srcem. Isto to, odnosilo se i na članove njene porodice, odnosno sinove.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.