ULAZI U ZADRUGU!? Dragana Mitar NE DOBIJA od bivšeg muža NI DINAR, snalazi se sama, donela ovu ODLUKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 19:40

ULAZI U "ZADRUGU"!? Dragana Mitar NE DOBIJA od bivšeg muža NI DINAR, snalazi se sama, donela ovu ODLUKU!

Uzela stvari u svoje ruke!

 - Kod mene je sve trenutno mirno i kako treba. Sa sinom sam se preselila u novi stan, koji je mnogo lepši i odgovara nam. Odmaramo, družimo se, da nadoknadimo vreme koje smo izgubili dok sam bila u rijaltiju, odlučila sam tako. Spremamo se za praznike i moj rođendan koji je prvog januara - kaže Mitrova i dodaje da je situacija sa suprugom Sinišom Dragutinovićem nepromenjena.

- Imamo još nekoiko ročišta, očekujem da razvod bude gotov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u februaru. On ne plaća alimentaciju, ne daje ništa za dete, ali dobro se snalazimo, ja sam uštedela imaćemo za sledeću godinu, okej nam je ovako - kaže Dragana, a što se tiče njenog ulaska u Zadrugu, još uvek nema precizne planove.

- Nisam ništa planirala, više bih volela da ostanem napolju, da završim taj razvod i da se nađem Joci, pa ćemo videti, ali ko zna, sve je moguće - kaže bivša zadrugarka.

Prokomentarisala je i turbulentan odnos njene drugarice Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

- Moram samo da kažem da mi smeta što me pominju i to vezivanje za Ša i te priče, to mi ne prija. Kada je reč o Maji, rekla sam joj da mora da misli na sebe, ali ona to ne radi, ponaša se nezrelo, kao neko dete - zaključila je Dragana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

(VIDEO) "SANJA I JA SMO SE SVAĐALI NA KRV I NOŽ" Nikola Đorđević otkrio detalje veze sa pevačicom grupe "Hurricane"
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.