Sombor: Prodaja pokretne imovine Borelija

Izvor: Radio 021, 05.Jun.2017, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sombor: Prodaja pokretne imovine Borelija

Oglašeno je javno nadmetanje za kupovinu pokretne imovine Društvenog preduzeća Boreli iz Sombora u stečaju.

SOinfo.rs prenosi da je ponuđena imovina razvrstana u 88 celina. Radi se o opremi, inventaru i zalihama obuće, odnosno repromaterijalu i umetničkim slikama u vlasništvu preduzeća, koji su zatečeni na popisu organizovanom krajem oktobra 2016. godine. Kako ja navedeno raspoloživi repromaterijal prodavaće se po početnoj ceni od 11,175 miliona dinara, dok će minimalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << iznos za slike biti 650.081 dinar.

Što se tiče opreme, inventara i zaliha obuće najviše ponuđenog stiže iz osam beogradskih objekata. Ukupna vrednost je veća od 15 miliona dinara. Značajna imovina popisana je u bečejskoj prodavnici (3,224 miliona), odnosno kulskoj, apatinskoj i borskoj minimalne vrednosti 2,6 miliona dinara. U ponudi je i preostalo iz dve somborske prodavnice, Kralja Petra prvog - 2,59 miliona i Venac S. Stepanovića - milion dinara.

Javno nadmetanje zakazano je za 30. jun u 13 časova u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika - odeljenje u Novom Sadu (Bulevar Mihajla Pupina br. 10 - V sprat). Ponuđena imovima prodaje se u viđenom stanju. Zainteresovani kupci razgledanje mogu realizovati najkasnije do 23. juna. Rok za uplatu obaveznog depozita ističe tri dana kasnije, 26. juna. Više informacija može se dobiti od poverenika Pavela Severinjija - 062/801-5905 ili sever1@stcable.net.

Autor: soinfo.org

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.