Skuplji parking i vrtić u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2010, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skuplji parking i vrtić u Subotici

SUBOTICA -

Usluge JKP "Parking" od 1. novembra biće skuplje za šest odsto, a od 1. oktobra za isti procenat poskupele su i usluge Predškolske ustanove "Naša radost" u Subotici.

Obe odluke o poskupljenjima usvojilo je Gradsko veće Subotice na svojoj današnjoj sednici.

Parkiranje automobila u crvenoj zoni od novembra će u Subotici tako koštati 26 dinara, žutoj i plavoj 20 dinara, zelenoj 78 dinara, u beloj poslovnoj 37, a u narandžastoj i ljubičastoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 31 dinar. Cena doplatne karte iznosiće 1.303 dinara, a usluga "pauka" 3.522 dinara.

U prvih devet meseci grad je raspolagao sa dve milijarde i 655 miliona dinara što je 66,5 odsto od planiranog obima. U odnosu na isti period prethodne godine budžet je raspolagao sa 11,48 odsto više novca.

U prvih devet meseci rashodi i izdaci budžeta grada realizovani su u visini od dve milijarde i 537 miliona dinara, što je 63,56 odsto od ukupno planiranih rashoda. Najveći izdaci odnose se na troškove i ulaganja grada sa 27,72 odsto, troškove opštih usluga, finansiranje političkih stranaka, rada mesnih zajednica i izdatke u oblasti kulture, sporta i izdavaštva koji iznose 14,29 odsto.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.