Izvor: Blic, 13.Okt.2016, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savršeno skockani Box paketi

Savršeno skockani Box paketi – sve usluge u jednom paketu, uz znatnu uštedu i do 3 mesečne naknade po 1 dinar.

Želite da koristite mobilnu i fiksnu liniju, Internet i mts TV po znatno nižoj ceni? Objedinite sve vaše usluge u Box paket (Box 2, Box 3 ili Box 4) koji vam najviše odgovara i uštedite, a na raspolaganju su vam i brojne dodatne pogodnosti:

Neograničeni Internet u vašem domu brzine do 50 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mb/s, uz besplatno korišćenje WiFi rutera;

mts postpejd tarife (Miks M, Miks XL, Miks XXL i Super Plus) koje uključuju minute, SMS poruke i Internet, i specijalnu pogodnost od duplo više MB u periodu trajanja ugovorne obaveze za izabrani Box paket;

mts TV – televizija sa preko 100 TV kanala uključujući svih 5 Arena Sport kanala;

150 minuta za pozive sa fiksnog telefona ka svim fiksnim mrežama;

bogatu ponudu mobilnih telefona i tablet uređaja na 24 rate, kao i televizora na 12 rata.

Očekuje vas i specijalna pogodnost ukoliko se do 31. oktobra opredelite za Box paket uz ugovor na 24 meseca, a koju možete da iskoristite ukoliko se ne opredelite za kupovinu nekog od mobilnih telefona, televizora ili tablet uređaja:

3 meseca po 1 dinar – prve tri mesečne naknade za bilo koji Box 4,

2 meseca po 1 dinar – prve dve mesečne naknada za bilo koji Box 3, odnosno Box 2 paket.

Izaberite Box paket sa odgovarajućom Internet brzinom i mts postpejd tarifom i uživajte u svim njegovim pogodnostima.

Zahtev za izabrani Box paket možete da podnesete putem mts sajta, pozivom na broj 0800 100 100 ili u najbližoj poslovnici.

Za više informacija o novim Box paketima, cenama i pogodnostima posetite mts sajt.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.