Šabačka škola tražila 1 dinar iz budžeta grada

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabačka škola tražila 1 dinar iz budžeta grada

Viša tehnološka škola u Šapcu tražila je i dobila jedan dinar iz gradskog budžeta za projekat odredjivanja koncentracije radova u šabačkim osnovnim i srednjim školama.

Prema rečima Slobodana Nikolića, člana gradskog Veća zaduženog za nevladin sektor i projekte, škola je želela da obezbedi lokalnu samoupravu kao partnera u projektu i našla je put da to obezbedi kroz minimalnu donaciju iz budžeta. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

"Njima je lokalna samouprava trebala kao partner za jedan jako ozbiljan projekat za koji su sredstva već obezbedjena a donacijom od jednog dinara obezbedjen je taj odnos. Škola se prijavila na konkursu za finansiranje projekata koji doprinose unapredjenju kvaliteta života grada Šapca koji smo prvi put organizovali ove godine", rekaoje Nikolić novinarima.

Nikolić je rekao da su se na taj konkurs javile 44 nevladine organizacije i pojedinaca, a da je osam projekata dobilo 1, 5 miliona dinara, što je polovina obezbedjenih sredstava.



"Utisak je da nismo dobili dovoljno kvalitetnih projekata tako da nisu sva sredstva dodeljena. Na žalost čak 10 procenata pristiglih projekata nije zadovoljilo ni osnovnu formu pisanja a imali smo i šaljive zahteve kao što je od udruzenja ljubitelja preferansa za prostor za igru"
, rekao je Nikolić.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šabačka škola i grad partneri za jedan dinar

Izvor: Glas javnosti, 27.Maj.2010, 07:22

ŠABAC  - Viša tehnološka škola u Šapcu tražila je i dobila jedan dinar iz gradskog budžeta za projekat određivanja koncentracije radona u šabačkim osnovnim i srednjim školama...Prema rečima Slobodana Nikolića, člana gradskog Veća zaduženog za nevladin sektor i projekte, škola je želela...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.