Izvor: Pančevac-online.com, 01.Maj.2023, 10:24

SVAKI KILOMETAR PUTA VAŽAN JE ZA SVE NAS Ministar Mali povodom otvaranja Moravskog koridora: Svako obećanje koje smo dali, ispunili smo u dinar i dan!

Ministar finansija Siniša Mali gostovao je sinoć u emisiji Hit tvit, gde je istakao da  je Moravički koridor nešto što je od velikog značaja za budućnost naše zemlje. Ministar Mali rekao je da je svaki novi kilometar puta važan za život svih u zemlji. Kako je dodao, ovaj digitalni put, ne samo da je poseban […] The post SVAKI KILOMETAR PUTA VAŽAN JE ZA SVE NAS Ministar Mali povodom otvaranja Moravskog koridora: Svako obećanje koje smo dali, ispunili smo u dinar i dan! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.