Izvor: Danas, 05.Dec.2010, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikalizacija protesta

Radnici Fabrike krupnih lanaca koji već dve nedelje danonoćno protestuju u prostorijama Regionalnog centra poreske uprave u Kragujevcu najavljuju da od danas ulaze u novu radikalniju fazu svoje pobune. Zaposleni u Fabrici lanaca kragujevačke privatne firme Metal sistemi koji zahtevaju poništenje privatizacije i isplatu zaostalih zarada nezadovoljni su što im vlasnik firme uprkos obećanjima da će im ispuniti zahtev vezan za isplatu šest zaostalih plata, krajem minule sedmice nije isplatio nijedan dinar.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Radnici legli ispred šaltera i blokirali Poresku upravu

Izvor: Blic, 06.Dec.2010, 12:10

Radnici Metal sistema polegali su jutros po hodnicima Poreske uprave u Kragujevcu i blokirali rad šalterskih službi ove državne institicuje. ..KRAGUJEVAC - Oni u prostorijama Poreske uprave borave već dve nedelje, a na blokadu su se odlučili zato što im, i pored obećanja ministarstva ekonomije,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.