Izvor: N1 televizija, 23.Jun.2021, 22:28

Pijanista: Promene kreću od građana

Svojom umetnošću poruke upućuje svima do kojih one mogu da dođu, a ono što ne voli jeste da se to povezuje sa politikom, rekao je umetnik Andrej Josifovski Pijanista, koji je pre dva dana na ulici skupljao novac noseći transparent na kojem je pisalo "Dinar za umetnost i kulturu".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Pijanista prosi na ulici, za spas svih naših osiromašenih duša

Izvor: Luftika.rs, 24.Jun.2021, 17:04

Cilj mi je da zaradim između 240 i 350 hiljada evra, kazao je za Nova.rs umetnik Andrej Josifovski Pijanista, uoči svog novog performansa koji je počeo u pet do 12 ispred Arhitektonskog fakulteta, na kojem je nedavno odbranio doktorat.. Sa natpisom „Dinar za umetnost i kulturu” Pijanista je izašao...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.