Izvor: Danas, 22.Feb.2010, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partije krše Zakon o finansiranju

Dve stranke i jedna koalicija, od njih ukupno deset, dostavile su Agenciji za borbu protiv korupcije izveštaj o prikupljenim i utrošenim sredstvima u izbornoj kampanji na vanrednim izborima u Odžacima. SRS i SNS navele su da za kampanju nisu prikupile, dobile niti potrošile ni dinar. Lista Za evropske Odžake, koju predvodi DS, potrošila je 12.090 dinara, izjavila je direktorka Agencije Zorana Marković.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri stranke dostavile izveštaj za izbore u Odžacima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2010

ODŽACI - Dve stranke i jedna koalicija dostavile su Agenciji za borbu protiv korupcije izveštaj o prikupljenim i utrošenim sredstvima u izbornoj kampanji na vanrednim izborima u Odžacima, rečeno je danas agenciji Beta...Dve stranke navele su da za kampanju nisu prikupile, dobile niti potrošile...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.