Paket „Surfuj 10GB“ za studente

Izvor: Blic, 08.Nov.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paket „Surfuj 10GB“ za studente

U okviru specijalne ponude za studente Telenor nudi neograničeno surfovanje u novoj Telenorovoj Pametnoj mreľi u okviru paketa „Surfuj 10GB student“.

Svim studentima koji imaju od 18 do 27 godina ovaj paket paket dostupan je sa 200 dinara popusta na mesečnu pretplatu.

Umesto pretplate od 1190, cena za studente je 990 dinara mesečno, a uz pretplatu se dobija i modem za prenos podataka po ceni od 1 dinar. Uz ovakvu ponudu studenti će imati bolje iskustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << surfovanja Internetom - dostupnost svih neophodnih podataka za učenje ali i druženje na društvenim mrežama.

Paket „Surfuj 10GB student" sadrži 10 gigabajta saobraćaja u maksimalnoj brzini, od čega je 5 gigabajta na raspolaganju uvek, a dodatnih 5 gigabajta se mogu koristiti od ponoći do 6 časova. U slučaju da saobraćaj u maksimalnoj brzini prenosa bude potroąen, i dalje je moguć pristup Internetu do kraja meseca smanjenom brzinom, bez dodatne naplate.

Uz tarifni paket „Surfuj 10GB student" i ugovornu obavezu od 12 meseci korisnik dobija i modem. Maksimalne prosečne brzine prenosa za postavljanje na Internet iznose do 2, a preuzimanja sa Interneta do 6 megabita u sekundi.

Telenor je unapredio svoju mrežu u Vojvodini, Beogradu, Kragujevcu, Novom Pazaru, Kruševcu, Šapcu i u još nekim manjim gradovima zapadne i juľne Srbije, a nova mreža u celoj Srbiji biće gotova do februara 2012. sa ciljem da se prošire kapaciteti i obezbede veće brzine prenosa sa naprednom tehnologijom mobilnog širokopojasnog Interneta (HSPA+ and HSPA).

Na ovaj način korisnici ostvaruju najkvalitetnije mobilno internet iskustvo preko svog telefona, tableta ili lap topa. Preuzimanje dokumenata sada je i do pet puta brľe nego ranije, a studenti će osetiti i promenu u brzini otvaranja stranica, postavljanju sadrľaja na Internet, otvaranju video klipova u HD formatu, kao i u kvalitetu veze.

Više informacija možete naći ovde.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.