PRISTALA DA UĐE U RIJALITI: Kija Kockar ima smo jedan uslov za produkciju, a NI DINAR ne želi za sebe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 10:01

PRISTALA DA UĐE U RIJALITI: Kija Kockar ima smo jedan uslov za produkciju, a NI DINAR ne želi za sebe!

Naklon do poda!

O pobednici prve sezone "Zadruge", Kristini Kiji Kockar ne prestaje da se priča ni šest godina nakon njenog učešća u popularnom TV formatu.

Nakon učešća u rijaltiju "ružičaste televizije" njena popularnost je rapidno rasla iz godine u godinu, a ona je od toga izvukla maksimum. Kristina je trenutno voditeljka na jednoj popularnoj televizije, a nedano je izjavila da bi pristala da se vrati u ovakav format, ali pod jednim uslovom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Razmišljala sam o tome, ali da sav honorar ode za Natašu Terzin, to bih jedino uradila kad bih ušla unutra. Taj honorar, nagrada, ne znam kako bi se dogovorili, pa da ljudi znaju zašto glasaju. Sve da bude transparentno, zaista da ode svaki dinar, jedino tako bih ušla. Prošlo je šest godina otkako sam ja bila učesnik i ne prestaju da me pominju - istakla je Kockareva.

Inače, Nataša Terzin boluje od cerebralne paralize. Od rođenja je nepokretna, ne može da govori, ne može sama da jede i u potpunosti je zavisna od svojih roditelja. Svaki pomak u lečenju Nataši i njenoj porodici znači mnogo. Ova hrabra devojka je već bila na transplantaciji matičnih ćelija u Beču koja je dala značajne rezultate. Takođe, Nataši je neophodna kontinuirana neurorehabilitacija robotikom. Porodica nije u mogućnosti da sama finansira odlaske i tretmane, pa mole sve dobre i humane ljude da pomognu njihovom detetu. Sredstva su joj potrebna za nastavak neurorehabilitacije, za medicinska i ortopedska pomagala, rehabilitaciju u banjskim uslovima, smeštaj u toku lečenja.

Podsetimo, Kristina Kockar osovjila je simpatije gledalaca i pobedila. U rijalitiju je ukupno zaradila 120.000 evra, a od novca je kupila stan i automobil. Započela je muzičku karijeru, od koje se takođe "oparila", pa po nastupu uzimala 5.000 evra. Pored toga, primala je platu kao članica žirija "Pinkovih zvezda", ali i šouprograma "Ja imam talenat". Kija se oprobala i kao spisateljica, ali i kao glumica.

- Ne bih više ulazila u "Zadrugu" jer nisam deo rijaliti sveta. Mada, ako bi mi neko ponudio pola miliona evra, predomislila bih se - tvrdila je svojevremeno Kockareva koja je započela, pa obustavila saradnju sa folkerom Acom Lukasom. Ona se jedno vreme povukla iz javnosti, a kada je izgledalo da će se u potpunosti vratiti među anonimne ljude, otpočela je voditeljsku karijeru na novoj televiziji.

Da li će produkcija "Zadruge" stupiti u kontakt sa Kristinom i pomoći joj na humanom putu, ostaje da vidimo.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.