Otvaranje Muzeja Narodnog pozorista u novembru

Izvor: Beta, 11.Jun.2010, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje Muzeja Narodnog pozorista u novembru

BEOGRAD, 11. juna 2010. (Beta) - Muzej Narodnog pozorišta u Beogradu, za koji je projekat uradio arhitekta Milan Pališaški, trebalo bi da bude otvoren 22. novembra, na Dan tog teatra, rekao je u petak ministar kulture Srbije Nebojša Bradić.

Bradić je prilikom posete Nacionalnom teatru u Beogradu rekao da je zadovoljan dosadašnjim rezultatima koje je to pozorište postiglo kao i realnim trošenjem finansijskih sredstava aktuelne uprave.

Upravnik Narodnog pozorišta Božidar Djurović rekao je da taj teatar trenutno nema nikakvih dugovanja kao i da za 'svaki potrošeni dinar u tom pozorištu, mora da postoji papir". Ministar kulture Nebojša Bradić i Božidar Djurović razgovarali su i o stanju zgrade Narodnog pozorišta koja je poslednji put rekonstruisana 1989. godine i o sanaciji krova koja je neophodna.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvaranje Muzeja Narodnog pozorista u novembru

Izvor: NaDlanu.com, 11.Jun.2010

BEOGRAD, 11. juna 2010. (Beta) - Muzej Narodnog pozorišta u Beogradu, za koji je projekat uradio arhitekta Milan Pališaški, trebalo bi da bude otvoren 22. novembra, na Dan tog teatra, rekao je u petak ministar kulture Srbije Nebojša Bradić. Bradić je prilikom posete Nacionalnom teatru u Beogradu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Beograd dobija Muzej Narodnog pozorišta u novembru

Izvor: Glas javnosti, 12.Jun.2010, 07:06

BEOGRAD - Muzej Narodnog pozorišta u Beogradu, za koji je projekat uradio arhitekta Milan Pališaški, trebalo bi da bude otvoren 22. novembra, na Dan tog teatra, rekao je ministar kulture Srbije Nebojša Bradić...Bradić je prilikom posete Nacionalnom teatru u Beogradu rekao da je zadovoljan dosadašnjim...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.