Izvor: Luftika.rs, 19.Nov.2022, 19:11

Otac Rade Manojlović prodaje toalet papir na pijaci, „Moj ćale je car, on voli svoj dinar“

Rada Manojlović, zvezda Granda i jedna od najplaćenijih i najtraženijih srpskih folk pevačica, ne krije svoje seosko poreklo.
Međutim, otkad je na društvenim mrežama isplivao snimak na kom nju bukvalno zasipaju novcem, ljudi su na društvenim mrežama izrazili svoj bes, jer njen otac još uvek prodaje toalet papir i druge sitne kućne potrepštine na pijaci.

Popularna pevačica „hejterima“ je doskočila izjavom da on to radi jer tako hoće, a ne što mora.
– Moj tata prodaje na pijaci toalet papir. I ne samo to, već i hiljadu nekih drangulija, baterije za satove, sijalice, boce za plin… Različite sitnice. Naravno, ne mora da radi i već 15 godina ga molim da prestane, ali on ne želi. Voli da ima posao i svoj dinar. To ga održava u životu. Bavio se time i pre nego što sam postala popularna – napisala je pevačica na Tviteru, pa dodala:
– Njemu je na prvom mestu druženje sa ljudima, jer to obožava. Oni na pijacu donose gibanice, plin da kuvaju kafu, a često prave i gulaš. Ma moj ćale je legenda kakve nema. Jednom je bila ciča zima, svi u debelim jaknama, a on kuva gulaš – otkrila je Rada.
Poznato je i to da je pevačica, na početku svoje karijere, prvo kućila dom u selu Četereže, gde joj stanuje otac, pa tek onda tražila stan za sebe u prestonici. Na selu je u dvorištu porodične kuće napravila novu kuću. Pored toga, ona uvek i svuda ističe ponos na svoje seosko poreklo i vaspitanje.
Čovek koji je kupio ceo sprat u Kuli Beograd je svekar Grandove pevačice, poseduje i dvorac

Pogledaj vesti o: Dinar,   Zvezde granda

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.