Od rijalitija nije videla ni dinar, a danas PLIVA U PARAMA: Bivša zadrugarka pokazala vilu u kojoj živi, ovo nema ni u hotelima od pet zvezdica

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 22:48

Od rijalitija nije videla ni dinar, a danas PLIVA U PARAMA: Bivša zadrugarka pokazala vilu u kojoj živi, ovo nema ni u hotelima od pet zvezdica

Kuća Monike Horvat izgleda kao luksuzan hotel sa pet zvezdica!

Bivša zadrugarka Monika Horvat ostala je upamćena kao neko ko se žalio nakon rijaliti programa "Zadruga " da joj za 10 meseci nije bio isplaćen nijedan honorar, dok je iz produkcije stigao odgovor da je sav novac izgubila zbog kazni.

Monika je nakon toga prvo otišla u Dubai, ali posle samo nekoliko meseci odlučila je da ode u Sjedinjene Američke Države, a jednom prilikom je pokazala kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgleda njena luksuzna vila u Hrvatskoj.

Mnogi su tada došli do zaključka da ovako ne izgledaju ni hoteli od pet zvezdica.

Inače, nakon brojnih peripetija, Horvatova je uspela da ostane u Americi, tačnije u San Dijegu, gradu u Kaliforniji, premda je sve vreme ostajala misteriozna oko toga čime se zapravo tamo bavi, poručujući da će o tome pričati kada dođe vreme.

Nekadašnja zadrugarka je ipak otkrila da je uplovila u menadžerske vode, te se pratiocima na društvenim mrežama nedavno pohvalila da je izašao singl di-džeja kom je ona menadžer.

Horvatova je bila veoma srećna zbog svog uspeha, posebno što je njen ostanak u Americi bio duže vreme pod znakom pitanja, a pratioci su joj poželeli još mnogo uspeha.

Dobro je poznato da je Monika diplomirala stomatologiju, a kako nije želela da živi i studira na račun roditelja ona je radila u Nemačkoj na ergeli konja.

A post shared by Monika Mo Horvat (@mo_horvat)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/A.N.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.