OVO JE SNIMAK KAKO ZVEZDAN URLIČE I NAPADA ANĐELU: Ponaša se kao besna životinja prema Đuričićevoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 15:52

OVO JE SNIMAK KAKO ZVEZDAN URLIČE I NAPADA ANĐELU: Ponaša se kao besna životinja prema Đuričićevoj

Evo šta je problem.

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su vrlo aktivni na društvenim mrežama gde pokušavaju da zarade koji dinar preko Tiktoka i preko reklama na Instagramu.

Najnoviji lajv je izazvao dosta pažnje među fanovima jer su se posvađali pred svojim brojnim pratiocima

naime, sve je počelo tako što je sirena iz Đenovića pričala kako se zaljubila u četrdesetogodišnjeg nezaposlenog frajera Zvezdana.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Oboje smo se muvali, zaljubili smo se odmah! Kad odem dva dana u CG, razmišljam da otvorim TikTok, napravite anketu, možemo mečeve da držimo. Želim anketu - rekla je Anđela.

- Čekaj, bre, ne deri se, nema potrebe stvarno, opusti se. Otkrij šta si rekla prvu noć - iznervirao se Zvezdan i stavio prst u uvo.

- Pomislila sam, ko je ovaj čiča sa naočarima. Ali onda sam malo pogledala bolje i pomislila da nisi loš - nastavila je Đuričićeva.

- Tako da, ona je prva krenula da me muva, a meni je bila najlepša, gledao sam je prošle godine celu sezonu - govorio je Slavnić.

- Čekaj, ovo je bitno - ubacivala se Anđela.

Ne deri se, nema potrebe. Samo pogledajte prvi klip i šta je ona izjavila. Ona je mene muvala - nastavio je on.

- I ja tebe i ti mene - odbrusila je ona.

Dereš mi se na uvo - prebacio je Slavnić.

A drago mi je bilo kad su mu pukle naočare, nisu mi se sviđale, uzaćemo druge. A emociju sam dobila jer si me ti muvao! Kako god da je bilo, tu smo, gde smo - poručila je Đurićićeva.

A post shared by @samoposmatramo1

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.