OČISTITE KUĆU BEZ HEMIJE: Napravite prirodno sredstvo za čišćenje BUĐI uz pomoć samo 3 SASTOJKA - NEVEROVATNO JE DELOTVORNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2022, 21:34

OČISTITE KUĆU BEZ HEMIJE: Napravite prirodno sredstvo za čišćenje BUĐI uz pomoć samo 3 SASTOJKA - NEVEROVATNO JE DELOTVORNO!

Sačuvaćete i zdravlje i koji dinar

Svaka druga domaćica sreće se sa pojavom buđi u kupatilu i kuhinji, pogotovu na mestima gde je konstantno prisutan izvor vode.

Iako se ona poprilično lako skida ukoliko se redovno čisti, ako se desi da je ipak ne očistimo odmah, trebaće nam čitava večnost da je posle uklonimo.

Prilikom čišćenja ove dosadne pojave uglavnom se koriste vrlo jake kiseline >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje mogu oštetiti kožu ali i kompletno zdravlje, udisanjem iste.

Zato smo mi za vas pripremili domaći recept za sredstvo za čišćenje buđi. Jednostavno se pravi a još jednostavnije aplicira.

Објава коју дели Tijana (@tijanaa.home)

Potrebno vam je:

Upotreba:

U vrelu vodu sipajte sastojke i dobro promešajte, prespite u posudu sa pumpicom.

Isprskajte mesta gde ima buđi i ostavite da deluje između 5 i 10 minuta, potom četkicom ili običnim sunđereom pređite preko problematičnih mesta.

Ovo sredstvo će vas spasiti suviših kiselina koje mogu narušiti vaše zdravlje, a pločice će vam biti kao nove!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.