Niža cena SMS upita

Izvor: Studio B, 26.Sep.2012, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niža cena SMS upita

Cena SMS servisa od danas je umanjena i iznosi 1,5 dinar bez PDV-a po upitu za sve tri mreže mobilnih operatera, saopšteno je iz „Bus plus" sistema.

Upit za obaveštenje o udaljenosti vozila se ne naplaćuje ukoliko su informacije u sistemu nedostupne ili ako putnik greškom unese nepostojeći kod stanice.

Servis pruža podatke sa linija javnog gradskog prevoza u dnevnom saobraćaju. Kada vozila nema od >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << okretnice do stanice na kojoj putnik čeka, automatski se uzimaju podaci iz suprotnog smera, i tada u poruci može pisati da je vozilo udaljeno veći broj stanica.

Iz „Bus plus" sistema podsećaju da su građanima koji imaju „pametne" telefone informacije o vozilima gradskog prevoza dostupne i putem zvanične besplatne aplikacije sa „bus plus" logotipom. Korišćenje aplikacije ne podrazumeva naplatu upita, već građani mogu da snose samo troškove interneta u mreži mobilnog operatera. Preuzimanje aplikacije sa „bus plus" logotipom dostupno je na Google Play marketu.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Bus Plus smanjio cenu upita

Izvor: Kurir, 26.Sep.2012

Cena umanjena za iznos od 1,5 dinara bez PDV po upitu za sve tri mreže mobilnih operatera..BEOGRAD – Cena SMS servisa za obaveštenje o udaljenosti vozila javnog prevoza umanjeno je od dans 26.septembra za iznos od 1,5 dinara bez PDV po upitu za sve tri mreže mobilnih operatera...Upit se ne naplaćuje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.