Nebojša Stefanović o svom ocu, i kompanijama...

Izvor: Mondo, 25.Okt.2018, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebojša Stefanović o svom ocu, i "kompanijama"...

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da nijedna kompanija njegovog oca, Branka Stefanovića, nije imala ni dinar prometa, a što se, kako je naveo, vrlo lako može proveriti.

Foto: TANJUG/ MUP SRBIJE/ bk

"Nijedna kompanija moga oca nije imala ni dinar prometa. Nikada ništa nije proizvela, kupila ili prodala. To vrlo lako može da se vidi. Ni jedan jedini metak", rekao je Stefanović u Skupštini Srbije odgovarajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na pitanje šefa poslaničke grupe Dveri Boška Obradovića da li je tačno da se njegov otac bavi trgovinom oružjem i da li je ocu dao novac za to.

Stefanović je rekao da Obradović iznosi izmišljotine, a da je njegov partener u Savezu za Srbiju Vuk Jeremić bio ministar koji davao kompanijama dozvole za trgovinu oružjem.

Ministar je dodao da se neke evropske policije interesuju zbog pranja novca zbog Obradovićevih koalicionih partnera.

"Videćemo u kakvom društvu sedi Obradović", kazao je Stefanović i dodao da lideri Saveza za Srbiju žele da ponovo "očerupaju zemlju" i "zauzmu fotelje".

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je ranije da je Branko Stefanović, otac Nebojše Stefanovića, blisko povezan sa trgovcem oružjem koji na prodaji naoružanja Saudijskoj Arabiji zarađuje desetine miliona dolara, a to oružje ilegalnim kanalima završava na ratištima u Jemenu i Siriji.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Firme mog oca ne prodaju oružje, nemaju promet

Izvor: N1 televizija, 25.Okt.2018

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da nijedna kompanija njegovog oca Branka Stefanovića nije imala ni dinar prometa, a što se, kako je naveo, vrlo lako može proveriti..."Nijedna kompanija moga oca nije imala ni dinar prometa. Nikada ništa nije proizvela, kupila ili prodala....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.