NE BACAJTE PARE VIŠE!: Ova PRIRODNA MASKA neće vas koštati NI JEDAN JEDINI DINAR, a učiniće ČUDA za samo 10 minuta

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 20:06

NE BACAJTE PARE VIŠE!: Ova PRIRODNA MASKA neće vas koštati NI JEDAN JEDINI DINAR, a učiniće ČUDA za samo 10 minuta

Sastojci od kojih se satoji regenerišu, hidriraju i brišu podočnjake

Žene širom sveta su sve više počele da se okreću prirodnoj kozmetici, jer su shvatile da koliko prednosti ima takva nega. Za početak, tu je ušteda novca, ekološki pozitivne promene, ali najvažnije - zdravija je i ne sadrži hemikalije koje često više štete nego što pomažu.

Možda najvažnija stvar je zdrava koža lica. Dame za lepo lice ne štede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novac, te kupuju preskupe maske za lice, a od njih im često samo iskoče dodatne bubuljice, lice im se peruta i zateže. Međutim, postoji rešenje - prirodne maske koje ne sadrže teške i štetne materije.

Mnoge devojke bacaju tonu para na skupe maske za lice, za koje projzvođači tvrde da će učiniti čuda, ali se to retko kad desi. Zato je mnogo bolje koristiti homemade maske koje sadrže sveže i zdrave sastojke bez sintetičkih mirisa, silikona, parafina, mikroplastika, nanoplastika i sintetičkih masti.

Jedna korisnica Instagrama podelila je sa nama recept njene mame od koje joj je, kako kaže, "lice meko kao bebina guza". Najbolje je što ćete verovatno sve sastojke naću u svojoj kuhinji, te vas neće ništa koštati.

Ona napominje da će vam ova maska hidratirati lice, izbrisate podočnjake, očistiti pore i da ćete joj biti večno zahvalni.

A post shared by 》》DIGITALNI MARKETING|| Gonzo Agency|| (@gonzo_agency)

Potrebno vam je samo nekoliko sastojaka:

Priprema je vrlo jednostavnja: u činijici pomešajte sve sastojke i mešajte dok ne dobijete homogenu masu. 

Nanesite na lice masku i za 10 minuta čudo će se desiti. Ostatak stavite u frižider, a efekat hladne maske će biti još bolji.
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.