Mijailović za B92.net: Ugovor nije raskinut, nemamo niti jedan dinar duga prema Areni

Izvor: B92, 04.Nov.2023, 16:59

Mijailović za B92.net: Ugovor nije raskinut, nemamo niti jedan dinar duga prema Areni

Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, rekao je za B92.net da klub ima važeći ugovor sa Arenom do 2026. godine.

Iz Zvezde su se u petak oglasili saopštivši da je Partizan "uzurpirao Arenu", potom je usledio odgovor crno-belih, pa nova saopštenja, a na kraju se oglasio i direktor dvorane Goran Grbović.

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović u subotu je rekao kako je "Partizanov ugovor raskinut u maju", što je Mijailović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << demantovao za naš portal rekavši da je istina da je rukovodstvo Arene pokušalo jednostrano da raskine ugovor, ali i da Partizan to nije dozvolio.

"Zaista mi je žao što moram da ponovo odgovorim na neistine koje su iznete na račun kluba čiji sam predsednik evo već sedmu godinu. Ukratko, Košarkaski klub Partizan ima važeći ugovor Arenom do 2026. godine. On je potpisan po tržišnim uslovima. Ugovor nije raskinut, niti može biti raskinut jer KK Partizan na današnji dan nema niti jedan dinar dospelog duga prema Areni. Mi svoje obaveze plaćamo redovno, na mesečnom nivou. Na osnovu važećeg ugovora, definisani su naši termini i oni su svi popunjeni. Da nisu, sigurno bi izašli u susret Areni pre svega, pa i gradskom rivalu", rekao je Mijailović i dodao:

"Ipak, zbog naših potreba to prosto nije moguće. Istina je da je rukovodstvo Arene u maju mesecu pokušalo da jednostrano raskine naš ugovor, ali mi to nismo dozvolili jer nije bilo pravnog osnova za tako nešto. Pošto se naš klub po ovoj temi više neće oglašavati, molim učesnike u ovoj besmislenoj raspravi da ne manipulišu javnošću i ne iznose netačne informacije", zaključio je.

Pročitajte još:

* Zvezda: Partizan je uzurpirao Arenu

* Ostoja Mijailović odgovorio Zvezdi na "prozivku" zbog Arene

* Novo saopštenje Crvene zvezde

* Grbovićeva poruka za "večite": Dogovorite se, najgluplja stvar na svetu za raspravu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mijailović poslednji put odgovorio na optužbe Čovića: Ugovor sa Arenom nije raskinut, ne dugujemo ni dinar!

Izvor: 24sedam.rs, 04.Nov.2023

Mijailović je napisao da KK Partizan ima važeći ugovor sa Arenom do 2026. godine

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.